Zoekt u een betrouwbare partner om te helpen bij het invullen van vacatures voor een vast dienstverband?

Zoekt u een betrouwbare partner om te helpen bij het invullen van vacatures voor een vast dienstverband?

IT-Vision werkt op ‘no cure no pay’ basis. U kunt uw keuzemogelijkheden zonder risico uitbreiden voor een aantrekkelijk tarief dat u nergens in de markt tegenkomt. Wij zijn namelijk van mening dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Delta Lloyd, Reat, Wolter en Dros, BVA Auctions, Hotelkamerveiling en Univé zijn u al voorgegaan.

Ook bieden wij detavast contracten aan. De kandidaat treed dan eerst in dienst bij ons en wordt voor een afgesproken periode bij u gedetacheerd. Na deze periode heeft u de mogelijkheid om de kandidaat kosteloos over te nemen.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor moeilijk in te vullen vacatures. Neem voor meer informatie contact op met IT-Vision.

Onze voordelen

Gespecialiseerde consultants


Op maat gemaakte oplossingen

Jarenlange ervaring in specialistisch IT personeel


Snelle doorlooptijd, transparante procedures, uitstekende selecties

Volkomen ‘no cure no pay’


Landelijk opererend

Zeer scherpe tariefstelling

 

Werving en Selectie

Of het nu gaat om een vaste of tijdelijke invulling van uw vacature, wij gaan graag op zoek naar de ultieme kandidaat! Hierin hebben wij ruime ervaring en een uitgebreid netwerk. Ultiem zorgt voor een zorgvuldige screening vooraf. Bij twijfel over de door ons geselecteerde kandidaten zoeken wij graag nog even voor u verder.

Ultiem werft actief. Wij gaan snel voor u aan de slag en blijven niet wachten totdat de juiste kandidaat reageert op onze advertenties. Wij selecteren de meest geschikte mensen en hebben daarvoor toegang tot de grootste personeelsdatabases van Nederland. Ook hebben wij een uitgebreid netwerk en maken we regelmatig gebruik van sociale media zoals LinkedIn.

Graag nemen we vrijblijvend met u door welke mogelijkheden er zijn, maar ook hoe snel we de eerste kandidaten kunnen voorstellen naar aanleiding van uw specifieke vacature, bedrijf en wensen.

Uitzenden

Het inhuren van een uitzendkracht biedt verschillende voordelen. Om te beginnen is het een zeer flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Wanneer u tijdelijk extra personeel nodig heeft wegens drukte of het tijdelijk uitvallen van vaste medewerkers dan bieden uitzendkrachten uitkomst. Daarnaast biedt het inhuren van personeel op uitzendbasis de mogelijkheid om iemand eerst beter te leren kennen voordat u iemand vast in dienst neemt. Daarbij behoudt u bovendien de mogelijkheid om bij goede resultaten de betreffende kandidaat na enkele maanden alsnog in vaste dienst te nemen.

    Neem contact met ons op!
    Want to find out more? Contact us today!

      Onze Partners