Over ons

IT-Vision is gestart als jonge recruitmentorganisatie vanuit een visie om hoogopgeleid IT personeel te matchen met mooie organisaties tegen een eerlijke vergoeding.
Inmiddels is IT-Vision uitgegroeid tot een volwaardige recruitmenpartner met uitgebreide kandidatennetwerken in verschillende expertisegebieden. We werken met een team van fantastische recruiters die weten wat er speelt op de markt en onze klanten centraal zetten in onze dienstverlening.

Daarnaast acteert IT-Vision als een belangrijke schakel tussen onder andere Banken, gemeentelijke instellingen en freelancers, bijvoorbeeld op het gebied van Identity Management (Novell). Ongeacht de vraag van onze klant, onze ervaren recruiters gaan graag voor u aan de slag om de perfecte match te vinden.

Omdat wij op ‘no cure no pay’ basis werken kunt u, zonder tijd en risico, uw keuzemogelijkheden eenvoudig uitbreiden. Dit tegen een zeer scherp all-in tarief.

Ook wanneer u de voorkeur heeft voor een uitzendkracht kunnen wij u perfecte kandidaten leveren. Met een uitzendkracht heeft u als werkgever een langere proeftijd zonder bijbehorende risico’s. Ook hiervoor kunt u rekenen op één van de laagste tarieven van Nederland.

Als u ons de mogelijkheid geeft, zullen wij direct laten zien waarom onze klanten zo tevreden over ons zijn.

Onze voordelen

Gespecialiseerde consultants


Op maat gemaakte oplossingen

Jarenlange ervaring in specialistisch IT personeel


Snelle doorlooptijd, transparante procedures, uitstekende selecties

‘no cure, no pay’


Landelijk opererend

Zeer scherpe tariefstelling


 

Expertisegebieden

IT-Vision is expert in het leveren van passende IT-professionals voor uw vaste en tijdelijke functies. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk hebben wij de mogelijkheid om de juiste kandidaten op elk IT-gebied te leveren.

Technisch specialisten op het gebied van PHP, JAVA en .NET

Systeem en Netwerkbeheer

Architectuur, software engineering

Applicatiebeheer

zowel technisch als functioneel

Projectmanagement

zowel implementatie-, verander- als commerciele trajecten